Monday, 2 April 2012

Night robe for sale...

baju tido ni diterbangkan menaiki kapal terbang dari negeri Cina..masih belum pernah dipakai dan masih berbau kedai lagi...cantik tak?? memang cantik..sampai sayang nak pakai..kiranya amat sesuai dijadikan hadiah kepada teman-teman berbangsa cina sebab corak2 kat baju melambangkan tradisi Cina...itu antara sebab lain kenapa koi tak pakai2 baju tu...lagipun koi ni wanita melayu yang bertahun tahun tinggal di asrama sekolah dan universiti....dan semestinya uniform tido koi adalah t shirt dan seluar track.


ini gambar full baju...saiz M..untuk orang2 yang berketinggian lebih 5 kaki memang takde masalah nak pakai okay...


haa..tag pun tak tanggal lagi sebagai bukti barang masih belum ternoda..auwww..



Harga : RM20 (termasuk kos penghantaran)



kalau sapa sapa nak amik sendiri pun boleh...

Tuesday, 13 March 2012

LOLLICHOC BUNGA ROSE



harga RM60 untuk 100 batang Lollichoc..siap berbungkus wrapper plastik...lebih kurang macam dalam gambar kat atas tu la...

modal pulak..kalau korang nak buat sendiri lebih kurang macam tempah jer...
coklat = RM16.90
coklat warna = RM10.00
batang lolipop = RM8.00
plastik wrapper + acuan + air panas + penat + keringat + skill = RM25.10

Sunday, 4 December 2011

Legging for sale..


Size : M, Quantity available: 1
Size : S, Quantity available: 2
Price :RM4/pcs (excluding postage)


price:RM4/pcs
Size/qty available:M/2



Size : M, Quantity available: 2
Price :RM4/pcs (excluding postage)


price:RM4/pcs
Size/qty available:L/2
Size : M
Quantity available: 2
Price :RM4/pcs (excluding postage)



Semua harga di atas tidak termasuk kos penghantaran

Friday, 2 December 2011

Gubahan Coklat utk Hantaran Perkahwinan, Pertunangan




sedia menerima tempahan untuk gubahan coklat berbentuk bunga ros sekitar Johor Bahru. harga yang ditawarkan ni termasuk bakul, bung-bunga, reben-reben, idea,upah, free delivery sekitar taman u, mutiara rini, pulai utama...kawasan lain pick up sendiri di lokasi2 terpilih...




Harga :
RM60 untuk 50pcs
RM100 untuk 100pcs








Lollichoc tanpa gubahan RM 60/100pcs

emel utk rundingan berkenaan warna dan tema gubahan coklat anda
dianafisa81 at yahoo dot com
atau SMS ke 0177995824
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...